HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Film készül a posztapokaliptikus Days Gone videojátékból

Deacon St. Jones

A Sony és a PlayStation összefonódás nem áll meg az Unchartednél. Készül a Days Gone videojáték film verziója, és már meg is van, kit néztek ki főszereplőnek.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Sony PlayStation Productions új videójátékot szemelt ki megfilmesítésre. A 2019. áprilisában megjelent, zombiapokalipszis és romantikus western keverékét, a Days Gone-t. A történet főhőse Deacon St. John, egy motorsklub volt tagja, aki a civilizáció utáni, zombikkal terhelt világban küzd a túlélésért. Hajtja őt a szerelem, ugyanis egyetlen célja, hogy megtalálja rég elveszett kedvesét.

A keménykötésű fickót az Outlanderből ismert Sam Heughan (Jaime Frasert játszó) fogja alakítani

a Deadline értesülései szerint. A forgatókönyvön Sheldon Turner (Egek ura, X-Men: Az elsők) dolgozik, aki részben a motoros filmekből merít a Days Gone filmhez. Turner producerként is jelen lesz a produkcióban. További producerek Jennifer Klein, Asad Qizilbash és Carter Swan – utóbbiak a PlayStation oldaláról.

HIRDETÉS

Addig is ajánljuk újrázásra vagy első játszásra a Days Gone-t:

Days Gone PC – A Fosföldi romantika végre teljes pompájában

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.