HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett a spanyol csicskalángos osztogató szuperhős – García! előzetes

Már nem kell sokat várni az HBO Max spanyol szuperhős sorozatára. Októberben érkezik a García!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A napjainkban, a politikai káosz szélén álló, megosztott Spanyolországban játszódó GARCÍA! egy sokat kérdezősködő oknyomozó újságíró, a huszonéves Antonia (Veki Velilla) történetét meséli el. Antonia egy évtizedekkel ezelőtti összeesküvés nyomaira bukkan: felfedezi egy kriogén módon lefagyasztott szuperügynök, García (Francisco Ortiz) létezését, akit az 1950-es években hozott létre Franco tábornok fasiszta titkosszolgálata egy laboratóriumban. A lány hatvanévnyi mély alvás után ébreszti fel ezt a hihetetlen fizikai erővel rendelkező, tökéletes katonát, akit arra programoztak, hogy kérdés nélkül engedelmeskedjen a parancsoknak. Az elveszett García teljesen össze van zavarodva a felismerhetetlenségig megváltozott Spanyolországban. A régi világ összeütközésbe kerül az újjal, amikor Garcíának és Antoniának meg kell tanulnia együttműködni, miközben egyre mélyebben belekeverednek egy olyan politikai összeesküvésbe, amely a demokrácia megdöntésével és Spanyolország brutális diktatúrába való visszavetésével fenyeget.

Az HBO Max spanyol sorozata Santiago García és Luis Bustos képregényéből, a García!-ból készült, amelynek első kötete már itthon is elérhető a Vad Virágok Könyvműhely gondozásában.

Hamarosan érkezik a 2. kötet is.

HIRDETÉS

A hatrészes adaptációt Eugenio Mira (Grand Piano) rendezi. A főszereplők: Emilio Gutiérrez Caba, Francisco Reyes, Nico Romero, Helio Pedregal, Mario Pardo, Miki Molina, Marina Gatell, Pepe Ocio és Silvia Abascal. Producerként a 30 ezüst alkotógárdája, Miguel Salvat, Steve Matthews,  Antony Root és a sorozat alkotója, Alex de la Iglesia bábáskodik.

Pontos premierdátumot még nem kapott a széria, ám sokat se kell várni rá: a világpremier az amerikai Austen Fantastic Festen debütál szeptemberben, Európában pedig a Sitgesen.

A García! az HBO Maxra októberben érkezik.

Előzetes:

Forrás: Variety