HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Cyberpunk 2077 újra szép lesz? Megérkezett az Cyberpunk anime előzetese

Cyberpunk 2077 című videojáték világát tágítja majd szeptemberben Cyberpunk: Edgerunners. A menő intro után végre az első előzetes is megérkezett.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az anime főhőse David Martinez, egy utcai kölyök, aki próbál életben maradni a technológia és testmodifikációk uralta jövőben. Martinez edgerunner lesz, azaz törvényenkívüli zsoldos vagy cyberpunk ahhoz, hogy ne veszítsen el mindent. A tízrészes széria egy netrunnerre, Lucyra is fókuszál, és már azt is tudjuk, hogy a játékban látott helyszínek is visszaköszönnek majd.

Az Edgerunners a lengyel CD PROJEKT RED (Witcher játékok, Cyberpunk 2077) és a japán Studio Trigger közös produkciója. A szériát Hiroyuki Imaishi (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare) rendezi, Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Promare) rendezőasszisztensel és  Hiromi Wakabayashi (Kill la Kill) kreatív rendező hathatós segítségével. A karakterdesignért Yoh Yoshinari (Little Witch Academia, BNA: Brand New Animal) és Yuto Kaneko (Little Witch Academia) felelt, míg a forgatókönyvért Yoshiki Usa (SSSS.GRIDMAN, Promare) és Masahiko Otsuka (Gurren Lagann, Kill la Kill, Promare).

A Cyberpunk: Edgerunners sorozat szeptemberben indul a Netflixen.

Előzetes: