HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Serena Joy világgá sírja bánatát, miközben June mossa kezeit

Szeptember 14-én dupla epizóddal tér vissza A szolgálólány meséje 5. évada. Megérkezett az első teaser, ami új fokra csavarja June és Serena háborúját.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

June, miután megölte Mr. Waterfordot, korábbi elnyomóját és bántalmazóját, szembe kell néznie tette következményeivel, és újra definiálnia, ki ő és mit is akar ezután Gileádban. Eközben egykori családja, Luka és Moira továbbra is azon vannak, hogy June találkozzon kislányával, Hannah-val, és megállítsák Gileádot. A megözvegyült Serena igyekszik minél nagyobb figyelmet generálni férje halálának és önmagának, miközben Lídia néni és Lawrence parancsnok Gileád megreformálásán ügyködnek.

A gileádi állam propaganda malmai sem pihennek, ugyanis egyre sikeresebben szivárog be ideológiájával a szomszédos Kanadába.

Az 5. évadra visszatér Elisabeth Moss (June), Yvonne Strahovski (Serena Joy), Bradley Whitford, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel és Sam Jaeger. Az előzetes hírek szerint Alexis Bledel viszont nem fog már szerepelni a sorozatban.

HIRDETÉS

Előzetes:

Az előző, 4. évad eseményeit pedig évadkritikánkból frissíthetitek fel:

Szenvedéspornó után kielégülés – A szolgálólány meséje 4. évad

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.