HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Micimackó és Malacka ledarál mindenkit a mézbe

Rhys Frake-Waterfield Micimackó slasher horrorja végre hozzá méltó plakátot kapott aggresszív Malackával és vérszomjas Micimackóval.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ki tudja, miért, de slasher horror készül mindenki kedvenc mackójából. Vagyis egyetlen magyarázat az, hogy idéntől free domain részévé vált a Micimackó. A. A. Milne alkotása elég régen jelent meg ahhoz, hogy most már közkincs legyen, így szabadon felhasználhatja bárki.

Rhys Frake-Waterfield rendező pedig azonnal le is csapott: május végén megmutatta első képeit a Micimackó horrorjából, a Winnie The Pooh: Blood and Honey-ból.

Most pedig egy új poszter is érkezett, ami alapján Malacka se egy kicsi és végtelen állat már.

HIRDETÉS

Poszter:

A történet szerint Róbert Gida egyetemre megy és hátrahagyja a két pajtást, akik ezért elkezdenek mindenkit gyilkolászni. Visszatérnek állati gyökereikhez, eltűnik a szelídségük, és préda után kutatnak. A filmet egyébként 10 nap alatt forgatták le nem messze Ashdown erdejétől, a Százholdas pagonyt eredetileg megihlető helyszíntől – írja a Variety.

A rendező, Rhys Waterfield a költségvetésről nem beszélt, de felhívta a figyelmet arra, hogy ne számítson senki hollywoodi produkcióra.

Viszont ezek után a világnak szüksége lenne egy előzetesre!