Hírek

PS-re is jön a Sea of Stars, a kiváló The Messenger előzménye

A ’90-es évek klasszikusai ihlette, körökre osztott szerepjáték PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is megjelenik majd jövőre – mi az? Sea of Stars!

A Sabotage Studio a hír mellé egy előzetest is feltöltött, ami szemlélteti a kaland sajátosságait. A játékosok egy szabadon bejárható világra, látványos, pixeles grafikára, rengeteg izgalmas karakterre és egy magával ragadó sztorira, valamint a fő vonalon kívül teljesíthető számos extra tevékenységre számíthatnak. A főszereplők Valere és Zale, akik “Solstice Warrior” rangot szeretnének elérni: ők ugyanis a vidék utolsó védvonala a “Fleshmancer” szörnyű kreatúráival szemben.

Küldetésük azonban távolról sem lesz egyszerű.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×