Hírek

Lecsapott a sorozatkasza Az időutazó feleségére

Egy évad után búcsút mondott az HBO Steven Moffat (Sherlock Doctor Who) romantikus sci-fi sorozatának, Az időutazó feleségének.

A hírt a Deadline írta meg. Bár az HBO nem adott zöld utat a 2. évadnak, megköszönték Moffat és a széria rendezője, David Nutter munkáját, dicsérték kreativitásukat, lelkesedésüket.

Rose Leslie (Clare Abshire) és Theo James (Henry DeTamble) főszereplésével készült a hatrészes sorozat, amely 2022. május 15-én (itthon május 16.) indult az HBO MAXon, június 19-ig hetiben érkezett.

A sorozat Audrey Niffenegger azonos című regényéből készült, és nem ez az első alkalom, hogy megfilmesítették. 2009-ben mozifilmen ismerhette meg a szélesebb közönség Henry, az időutazó és Claire, a felesége időn és téren átívelő történetét Eric Bana és Rachel McAdams főszereplésében.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×