Hírek

Találkoztál már önmagaddal újságkihordás közben? – Befutott a Paper Girls előzetese

Egy hónap, és elindul az Amazon Prime-on a Stranger Things-pótlék Paper Girls. Az első képek után végre megérkezett a legelső előzetes is.

Brian Vaughan (Saga) és Cliff Chiang (Catwoman) közös képregénye, amely 2015-ben indult hódító útjára az Image Comics képregénykiadónál.

A történet a következő:

Adott az unalmas Cleveland városkájának egy még szürkébb szeglete, valamikor a ‘88-as Halloween ünnepe után. Itt tengeti hétköznapjait négy újságkihordó tinilány, akik a szokásos reggeli melóban először aszott képű, idegen nyelven halandzsázó nindzsákba, velük szemben álló, szintén fura szerzetekre és egyéb, látszólag más dimenzióból érkezett furcsaságokba botlanak, ahhoz pedig, hogy valahogy épp bőrrel megússzák az egészet, minden kurázsijukat össze kell szedniük. Na meg össze kell tartaniuk

– írtuk képregényajánlónkban.

Sikeres képregényként a Paper Girls sem kerülhette el megfilmesítési sorsát: 2019-ben jelentkezett be hivatalosan az Amazon Prime, hogy igen, ők megcsinálják a Paper Girls sorozatot.

2022. július 29-én pedig érkezik is a széria, melynek itt az első rövid előzetese.

Előzetes:

Az előzetes mellé a sorozat hivatalos plakátja is van:

Forrás: Amazon Prime

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×