HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kaszát kaptak A farkas gyermekei

Marcus félelemmel néz valamit maga előtt

Kaszát kapott A farkas gyermekei HBO MAX sorozat – erősítette meg a Variety.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Apát játszó Abubakar Salim írt Twitteren, hogy az HBO Maxot birtokló WanerBros és a Discovery összeolvadás miatt sok az átszervezés, ami veszélyeztetheti a sorozat jövőjét. El is indított egy kampányt a sorozat megmentéséért, ám a Warner sorozatkaszája gyorsabb volt.

Aaron Guzikowski, a sorozatírója és továbbbi alkotók azt ígérték,

szeretnék elmesélni történetüket, ezért megpróbálják más céghez vinni.

A történet Valamikor a távoli jövőben játszódik. Egy – vélhetőleg – alternatív történelmi univerzumban a Föld népessége két nagy frakcióra hullik, a Mitrásziak és az Ateisták csoportjaira. Míg az utóbbiak a felvilágosult, tudomány központú, demokratizált társadalomban érdekeltek, addig a Mitrásziak a tekintélyközpontú, klerikális, vallási hegemóniát tartják az egyetlen járható útnak, átadva mindenki lelkét Solnak, az egy igaz istennek. Kompromisszumnak nincs helye egyik oldalon sem, így a frakciók egymásnak feszülve leégetik a világot. Hatalmas bárkákon menekülnek a legközelebbi exobolygó, a Kepler-22b felé (ezt a elképesztően erős hangulatú intrója szemlélteti). A történet két android Anya és Apa érkezésével indít, akik a 60-70-es években divik sci-fik testhez simuló, fémes hatást keltő kosztümökben érnek döcögősen földet egy futurisztikusan letisztult, minimalista, űrdildóra emlékeztető hajóval. Programozásuk szerint a feladatuk az, hogy kineveljék az emberi faj egy olyan ateista generációját, akik háború helyett békés tudományosságban építik fel az új-Földet.

A legutóbbi, megosztó 2. évadról így vélekedtünk:

Továbbra sem vagyunk abban biztosak, hogy A farkas gyermekei második évadát nem egy algoritmus írta – évadkritika

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.