HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Igaz a hír: újra megrendezik a bécsi VIECC-t

Örömmel tudatjuk a képregény-, a cosplay- és a gamer rajongókkal, hogy 2021. november 20-21-én újra megrendezésre kerül a „VIECC Vienna Comic Con” és a „VCA Vienna Challengers Arena perfomance by Magenta” a szokásos bécsi helyszínen. Az early bird jegyek holnaptól, azaz június 15-től kaphatóak! A meghívottak listáján már szerepel néhány nagy név: Christopher Lambert, Donny Cates, Kai Meyer és Faerie Blossom.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A VIECC a szuper (sztár) erővel vonz

A VIECC Comic Con első sztárjai már az élvonalban: a rendezvény, amely minden COVID biztonsági és egészségügyi intézkedésnek megfelel lehetőséget kínál arra, hogy kedvenc sztárotokat újra láthassátok, hallhassátok, aláírást kérhessetek tőlük és együtt pózoljatok velük!

„Csak egy maradhat!”: Christopher Lambert, a Hegylakó is Bécsbe érkezik: a színészlegenda, aki 1986-ban a kultikus és klasszikus „Hegylakó” révén nemzetközi hírnévre tett szert eljön hozzánk.: Lambert, a „Greystoke – Tarzan, a majmok ura”, a „Mortal Combat” vagy a „Feketelista” és az „NCIS: Los Angeles” slágersorozatok színésze, nemcsak a nagyszínpadon lesz jelen, hanem fotózkodhattok vele és autogramot kérhettek tőle!

HIRDETÉS

A „képregények rosszfiúja”: Donny Cates

Donny Cates széles mosolyt csal „Venom” arcára, megteremti az univerzumokat a „Galaxis őrzői” vagy „Thor” mögött, és ő az, aki a múltban már többször halhatatlanná tette magát a „Thanos”, a „Doctor Strange”, „Buzzkill” vagy „Star Trek” révén. Nem csoda, hogy a művész és a podcaster a világ egyik legnépszerűbb Marvel Comics-írója. A rajongók novemberben aláírást kaphatnak tőle a Comic Guest Alley-ban!

A mindig változó Faerie Blossom

Több mint 400 000 követővel közösségi média csatornáin ő a német cosplay-szcéna egyik legnagyobb alakja.

Faerie Blossom az eredeti megformázásról ismert művész már eddig is sokféle műfajban mutatkozott be: baseball ütőt lenget, mint Harley Quinn, vagy széttárja tűzszárnyait, mint Bloom a Winxből. Most pedig influenszerként ad tippeket és különleges látványt kölcsönöz a szelfidhez.

A Comic Con bestsellere: Kai Meyer

Neve már régóta szerepel a fantasy legendák körében, hiszen évtizedek óta Németországban ő a műfaj egyik legnépszerűbb szerzője. 1994-ben vált ismertté a „The Ghost-Seer”-rel, majd a „Merle” trilógia jelentette az első nemzetközi sikert. Azóta több mint 60 regénye jelent meg milliós példányban és közel 30 nyelvre fordították le őket.  Ezenkívül számos forgatókönyvet, rádiójátékot és képregényt írt. A rendezvényen a rajongók személyesen is találkozhatnak a sztárszerzővel!

VIECC Vienna Comic Con

Időpont: 2021. november 20-21., szombat és vasárnap.

Helyszín: Vienna Exhibition Center

Jegyárusítás kezdete: 2021. június 15.

Jegy és minden információ: www.viecc.com és www.challengersarena.com oldalakon.