HIRDETÉS

HIRDETÉS

Magazin

Gyere el te is az évszázad geek kvízére!

Itt az alkalom, hogy személyesen is találkozzatok velünk és együtt idézzük fel 2017 fontos geek pillanatait!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az egyik nagy célkitűzésünk 2018-ra, hogy ne csak online – cikkeken, posztokon, kommenteken keresztül – léphessünk egymással kapcsolatba, hanem ahogy az a Roboraptor megszületésekor is jellemző volt, offline módon is. Ezért rögtön januárban – ami egyébként is uborkaszezon a geekeknek – egy 2017-es évre visszatekintő kocsmakvízzel indítunk.

Minden érdeklődőt várunk 2018. január 18-án, csütörtökön, a Barcraft 1-ben (Ferenc körút 34.) 19:30-kor, értékes geek nyereményekkel.

A kényelem érdekében egyelőre limitált számú csapat tud majd részt venni, és a csapatlétszámot is nagyon maximum 6 főben határoztuk meg, hogy elkerüljük a kocsmakvízekre jellemző tömegnyomort.

HIRDETÉS

A jelentkezés módja: az alábbi facebook-esemény üzenőfalára tudjátok posztolni, milyen csapatnévvel, és hány fővel vennétek részt a kvízen:
Roborpator Geek Film- és Sorozatkvíz 2017

Hogy később ebből ne legyen vita, csak az esemény oldalán fogadjuk el a jelentkezéseket, a megosztások alatti kommentekben, vagy privát üzenetben sajnos nem. Ennek oka, hogy úgy látjuk fairnek, ha mindenki egy helyen jelentkezik, hogy lássuk, ki volt a leggyorsabb, és ez alapján zárhassuk le a jelentkezést, ha elértük a helyszín befogadóképességének határát.

Hogyha úgy érzitek, szívesen eljönnétek, de még van mit pótolnotok 2017-ből ajánljuk figyelmetekben a filmes és sorozatos toplistáinkat, illetve 2017 legjobb filmjeit számba vevő podcastünket.