Magazin

Gyere el te is az évszázad geek kvízére!

Itt az alkalom, hogy személyesen is találkozzatok velünk és együtt idézzük fel 2017 fontos geek pillanatait!

Az egyik nagy célkitűzésünk 2018-ra, hogy ne csak online – cikkeken, posztokon, kommenteken keresztül – léphessünk egymással kapcsolatba, hanem ahogy az a Roboraptor megszületésekor is jellemző volt, offline módon is. Ezért rögtön januárban – ami egyébként is uborkaszezon a geekeknek – egy 2017-es évre visszatekintő kocsmakvízzel indítunk.

Minden érdeklődőt várunk 2018. január 18-án, csütörtökön, a Barcraft 1-ben (Ferenc körút 34.) 19:30-kor, értékes geek nyereményekkel.

A kényelem érdekében egyelőre limitált számú csapat tud majd részt venni, és a csapatlétszámot is nagyon maximum 6 főben határoztuk meg, hogy elkerüljük a kocsmakvízekre jellemző tömegnyomort.

A jelentkezés módja: az alábbi facebook-esemény üzenőfalára tudjátok posztolni, milyen csapatnévvel, és hány fővel vennétek részt a kvízen:
Roborpator Geek Film- és Sorozatkvíz 2017

Hogy később ebből ne legyen vita, csak az esemény oldalán fogadjuk el a jelentkezéseket, a megosztások alatti kommentekben, vagy privát üzenetben sajnos nem. Ennek oka, hogy úgy látjuk fairnek, ha mindenki egy helyen jelentkezik, hogy lássuk, ki volt a leggyorsabb, és ez alapján zárhassuk le a jelentkezést, ha elértük a helyszín befogadóképességének határát.

Hogyha úgy érzitek, szívesen eljönnétek, de még van mit pótolnotok 2017-ből ajánljuk figyelmetekben a filmes és sorozatos toplistáinkat, illetve 2017 legjobb filmjeit számba vevő podcastünket.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!