HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hirdetés

Mit csinál egy filmőrült, amikor nem filmet néz? – Játékok, amikkel feldobhattok egy mozizós estét

Egy mozizós este a barátokkal remek időtöltés. A közös élmény kiváló alkalom a kikapcsolódásra és a nevetésre. De mi van, ha nem csak filmnézésre, hanem egy kis extra szórakozásra is vágytok?

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ilyenkor érdemes kipróbálni néhány olyan játékot, amelyek feldobják a hangulatot, és még jobban összekovácsolják a társaságot. Íme néhány ötlet, hogy milyen játékokkal lehet színesíteni egy mozizós estét!

Puzzle

Ha szeretitek a fejtörőket, akkor puzzle játék kiváló választás. A gyerek puzzle mellett számos egészen bonyolult változat is létezik, kifejezetten felnőttek számára. Válasszatok ki egy olyan képet, amely kapcsolódik a filmhez, vagy egyszerűen csak tetszik nektek, és rakjátok össze közösen!

A puzzle nem csak a logikai gondolkodást fejleszti, hanem erősíti a csapatmunkát is. Ráadásul nagyon büszkék lehettek magatokra, ha elkészültök vele.

HIRDETÉS

 Az elkészült puzzle képet akár fel is akaszthatjátok a falra, így mindig emlékezni fogtok arra az estére.

Kvíz

Ha szeretnétek tesztelni, hogy mennyire figyeltetek a filmre, vagy mennyire ismeritek egymás filmes tudását, akkor játsszatok kvízt! Írjatok össze néhány kérdést a filmről, vagy egymásról, és válaszoljatok rájuk sorban. A helyes válaszokért járjon pont, a tévesekért pedig ”büntetés”. A büntetés lehet például egy vicces feladat megoldása, vagy egy titok elárulása.

Forrás: Canva

Szerepjáték

Ha szeretnétek belebújni a film szereplőinek a bőrébe, akkor próbáljátok ki a szerepjátékot. A szerepjáték egy vicces és kreatív módja a szórakozásnak, amit mindenki imádni fog!

Válasszatok ki egy jelenetet a filmből, vagy találjatok ki egy újat, és osszátok el egymás között a szerepeket. Játsszátok el a jelenetet úgy, ahogy szerintetek történnie kellett volna a dolgoknak. Használjatok kellékeket és jelmezeket.

Pantomim

Ha szeretnétek nevetni egy jót, akkor próbáljátok ki a pantomimet! Egyikőtök mutasson be egy filmbeli szereplőt, tárgyat, vagy cselekményt anélkül, hogy beszélne. A többiek próbálják kitalálni, hogy miről van szó. Ez a népszerű játék amellett, hogy rengeteg vicces pillanatot szerezhetünk vele, fejleszti az arckifejezést, a testbeszédet és az asszociációs készséget.