Hírek

Most boszorkányok lepik el a Marvel Univerzumot – Agatha All Along előzetes

Számos címcsere után megérkezett az első rövid előzetes a WandaVízió spinoffból.

A 2021 óta tervezett Agatha sorozat számos címadáson esett át (House of Harknesstől a Coven of Chaoson át a Darkhold Diariesig sok minden volt), de hivatalosan végül az Agatha All Along cím lett a végleges. Amihez pedig biztos premierdátum és rövid ízelítő is érkezett.

Agatha Harkness visszatér a Marvel Filmes Univerzumba, akit a WandaVízió óta nem láttunk. Látszólag ez őt nem zavarja, éli a maga életét különös látomások és tévképzetek közt – míg ennek abszurditására rá nem döbbenti egy titokzatos segítő.

Agathát kiszabadítják és a tettek mezejére lép, ám ehhez nem árt egy biztos hátország. Mondjuk egy saját boszorkánykör.

Agatha szerepében ismét Kathryn Hahn, aki alakításával igazán emlékezetessé tette a figura MCU-s debütálását. További főszereplők Joe Locke (Heartstopper), Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria, Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone és Aubrey Plaza.

Az Agatha All Along sorozatot Jac Schaeffer egyengeti showrunnerként, aki a WandaVízió mögött is erősítette az MCU-t. Schaeffer az új sorozatot rendező és producerként is erősíti, míg a további epizódokat Rachel Goldberg és Gandja Montiero rendezi.

Az új élőszereplős Marvel sorozat szeptember 18-án indul a Disney +-on, rögtön két epizóddal.

Utána hetente érkeznek az új részek. Az első évad 9 epizódos lesz.

Agatha All Along rövid előzetes:

Forrás: Disney Magyarország

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×