Hírek

A békepárti vámpír önkéntes áldozatokat keres – Előzetes

Az Interjú a vámpírral óta senki se lepődik meg az emberarcú és békeszerető vámpírokon, de ez a kislány egészen más szintre emeli a barátságos gyilkosokat.

A kanadai – de francia nyelvű – vámpírfilm júniusban debütált az Egyesült Államokban, melynek apropójaként megjelent annak első trailere és hivatalos szinopszisa is a szélesebb közönség számára.

Miről szól a Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person?

A történet főhőse, Sasha (Sara Montpetit), aki elég komoly problémával küzd: vámpír, de túl békeszerető ahhoz, hogy öljön. Ezzel a vámpírközösségben – köztük családja körében is – páriává válik és elvágják a lányt a felhalmozott vérbanktól. Így Sasha rákényszerül, hogy vadászon, ha életben akar maradni. Viszont nem képes senkit bántani.

Tökéletes megoldást kínál neki Paul, aki öngyilkos szeretne lenni, ezért neki is kapóra jön Sasha vámpír mivolta. A két fiatal így alkut köt: a lány táplálkozhat Paulból, amíg meg nem hal. A furcsa kapcsolat viszont Sashában felébreszti a lelkiismeret-furdalást és elkezd azon lenni, hogy teljesítse Paul utolsó kívánságait.

Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person előzetes:

A Humanist Vampire Seeking Consenting Suicidal Person Ariane Louis-Seize rendezői debütálása. A külföldi kritikák egy olyan vámpírfilmként jellemezték, “aminek szíve van”, miközben szórakoztató és vicces tinifilm. Reméljük, hamarosan a magyar mozikba is eljut.

A főszerepben Félix-Antoine Bénard mint Paul, Steve Laplante, Sophie Cadieux és Noémie O’Farrell.

Az Egyesült Államokban június 21-től vetítik a mozik, magyar bemutatóról egyelőre nincs hír.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×