Hírek

A Deadpool és Rozsomákban nem Rozsomák megszokott szinkronhangját fogjuk hallani

A szomorú hírt Sinkovits-Vitay András szinkronszínész, aki 8 alkalommal szinkronizálta Hugh Jackmant osztotta meg rajongói oldalán.

A Deadpool és Rozsomák joggal tart igényt előzetesei alapján a nyár egyik legjobban várt blockbuster és szuperhősös mozi címére. A legutóbbi magyar szinkronos előzetessel viszont minden látványosság és humora ellenére nem teljesen lehettek elégedettek a hazai rajongók: ugyanis Hugh Jackman által játszott Rozsomákot (korábban Farkas) nem a szokásos magyar szinkronhangja, Sinkovits-Vitay András szólaltatta meg, hanem Csere László. Az előzetesbeli színészcserére volt prózai ok: Sinkovits-Vitay a trailer szinkronizálásának idején más elfoglaltsága miatt nem ért rá – írja az IGN Hungary. De ez nem feltétlen jelentette akkor azt, hogy a színész ne térne vissza a Hugh Jackman-féle Rozsomák magyar hangjaként.

Azonban a mai napon Sinkovits-Vitay András rajongói oldalán szomorú hírt osztott meg:

a Deadpool és Rozsomákban nem ő lesz Rozsomák hangja.

A színész azt írta, hogy az elmúlt 24 év alatt 8 alkalommal ő szinkronizálta Hugh Jackmant, a magyar szinkron megrendelője, a Disney castingot kért, amelynek Sinkovits-Vitay eleget is tett. Végül pedig az a döntés született, hogy nem ő fogja az új filmben szinkronizálni Rozsomákot.

A Disney döntésétől függetlenül szeretném megköszönni azt a hatalmas szeretetet, amit az elmúlt hetekben megtapasztaltam, s amin még az amerikaiak sem változtathatnak

-írja Facebook-oldalán a színész.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×