HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A tavalyi év legsokkolóbb horror filmje a magyar mozinézőket sem kerüli el

Demián Rugna, az Atterados rendezője tavaly jócskán megpiszkálta a horrorfilmek állóvízét. Idén tavasszal pedig a magyar mozinézők is megtudják, hogyan. Ugyanis érkezik a When Evil Lurks – azaz a Amikor a gonosz leselkedik film.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A film – olvasható a magyar forgalmazó, az ADS Filmek szinopszisában – egy távoli faluban játszódik, ahol két testvér egy démon által megszállt férfit talál egy szegény családnál. Az ördögűzőt még a szertartás előtt rejtélyes módon megölték, a gonosz pedig épp azon van, hogy megszülessen a férfi testéből. A testvérpár megpróbál megszabadulni a felismerhetetlenségig torzult testtől, a démon ereje viszont fizikai jelenlét nélkül is követi őket.

When Evil Lurks előzetes:

A When Evil Lurks – ahogyan itthon keresni érdemes: Ahol a gonosz leselkedik – az amerikai Shudder horrorfilmes streaming első spanyol nyelvű filmje, amit az online premier után moziba is küldtek, sikerrel. A filmfesztiválokon is nagy örömmel fogadták: világpremierje a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon volt tavaly szeptemberben, míg a spanyolországi Stiges Filmfesztiválon a legjobb alkotásnak választották a fantasztikus filmek versenyében.

HIRDETÉS

Az Amikor a gonosz leselkedik várhatóan 2024. május 9-én kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.