Hírek

A világ megmentéséhez elég egy kisfiú, két barátja és egy repülő szőrgolyó – Avatár – Az utolsó léghajlító előzetes

Az Avatár – Az utolsó léghajlító új előzetese megmutatja, hogy nem csak egy szolgai élőszereplős adaptációt hozott tető alá a Netflix.

A népszerű és méltán kultikus Nickelodeon rajzfilmsorozat a Netflix a jól ismert történetet tervezi elbeszélni. A föld négy népe valaha összhangban élt egymással, élükön az Avatárral, a négy elem mesterével, aki gondoskodott a békéről. De minden megváltozott, amikor a Tűz Népe megtámadta és kiirtotta a Levegő Nomádjait – ez volt a tűzhajlítók első lépése a világuralom felé – olvasható a Netflix hivatalos leírásában. Az új előzetes ebből mutat meg némileg többet: eposzi csatákból, a világmegmentős-kiválasztottos történetek jól ismert fordulatait, és a rajzfilm bájából is megmutat valamennyit. Az Avatár – Az utolsó léghajlító Netflix féle sorozat főszereplője, Gordon Cormier is azt ígéri, hogy az adaptáció mindent megidéz, amit szerettünk a rajzfilmben.

Avatar – Az utolsó léghajlító előzetes:

A  főszerepben Gordon Cormier, aki Aangot, a légidomárt fogja alakítani. További főszerepben Kiawentiio mint a vízidomára Katara; Ian Ousley mint Katara testvére, Sokka; Dallas Liu a tűz népéhez tartozó Zuko szerepében; Daniel Dae Kim mint Ozai; Paul Sun-Hyung Lee Iroh szerepében; Elizabeth Yu mint Azula; és Ken Leung pedig Zhao lesz.

Az Avatár – Az utolsó léghajlítóra sokat nem is kell várni: 2024. február 22-én debütál a Netflixen.

Az új előzetes mellé új plakát is érkezett:

Forrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×