Hírek

A Spaceman című filmben Adam Sandler ismét megmutathatja drámaibb oldalát

Adam Sandler asztronautának áll, és felfedez egy különös idegenfajt, aki segít rendbe tenni házas életét.

Először 2020-ban röppent  fel a hír, hogy Johan Renck, a Csernobil rendezője sci-fit forgat Adam Sandler főszereplésével. A Spaceman címet viselő film Jaroslav Kalfař, A bohémiai űrhajós című könyvén alapszik. A történet szerint Jakub, az első cseh űrhajóst útnak indítják, hogy “intergalaktikus port” tanulmányozzon a Vénusz szomszédságában. A férfi mindezt azért vállalja, hogy törlesszen apja kommunista múltjáért, és valóra váltsa saját hősiességről dédelgetett álmait. Renck a Tudumnak azt nyilatkozta, azért választotta Sandlert a főszerepre, mert filmjében meg akarja mutatni azt az oldalát, amit nem feltétlen kapcsolunk a színészhez. Sandler drámaibb szerepeire gondolva, mint például az Uncut Gems vagy a Hustle sejthetjük, mire gondolt a rendező.

Kalfař könyvétől eltérően kicsit drámaibb megközelítést vesz a film. Jakub (Adam Sandler) hathónapos kutatói küldetésre megy a naprendszer peremére. A férfinak azonban rá kell jönnie, hogy kiküldetése nem biztos, hogy túléli amúgy is válságban lévő házasságát feleségével, Lenkával (Carey Mulligan). Jakub elkötelezett a kapcsolata megmentéséért, amiben váratlan és titokzatos segítője is akad küldetése során: Hanuš (Paul Dano), az ismeretlen eredetű lény, aki Jakub hajójába fészkelte be magát.

A Spaceman első rövid kedvcsinálóját osztotta meg most a Netflix – a klippel együtt pedig a film premierdátumát is.

Spaceman rövid előzetes:

A Spaceman 2024. március 1-én érkezik a Netflix műsortárába.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×