Hírek

Új One Piece anime készül a Netflix jóvoltából

A One Piece anime ráncfelvarrt változatán dolgoznak a Netflixnél.

A Netflix a Jump Festa 2024 keretén belül jelentette be, hogy új animesorozat formájában hozzák el a One Piece történetét. The One Piece néven kezdenek neki a rebootnak, amit terveik szerint kizárólag a Netflixen lehet megnézni  minden országban, ahol elő lehet fizetni a streamingszolgáltatóra.

Bejelentő videó:

A nyáron debütált élőszereplős sorozatváltozat után az 1999 óta futó anime egy ráncfelvarrt változatot kapna, aminek alapját az úgy nevezett East Blue saga adná. A kalózkaland azon szakaszát hívják így, ahol a nézők először találkozhatnak Luffyval, a fiúval, akinek legnagyobb vágya kalózzá válni és megtalálni a One Piece-t. A céljához pedig legénységet toboroz kalandjai során. Az East Blue név pedig arról az óceánrészről kapta a nevét, ahonnan Luffy példaképe, Gold Roger származik.

The One Piece anime plakátja

Az új anime a WIT Studiónál fog készülni, akik az utóbbi években két szintén népszerű sorozatot tettek le az asztalra – a családi kémsorozat SPY X FAMILY-t és az Attack on Titant. A projektben közreműködik még a Shueisha, Fuji Television Network és a Toei Animation. Az alkotók szeretnék elkülöníteni a készülődő One Piece animét a húszéve futó szériától, miközben egy egyszerre ismerős, de újszerű változatot adni a legújabb vizuális technológiai megoldások felhasználásával. Arról egyelőre nincs hír, hogy mikor tervezik bemutatni az új animét.

Ráadás: új Eiichiro Oda-anime érkezik a Netflixre!

A Netflix nemcsak a One Piece miatt foglalkozik a történetet író-rajzoló Eiichiro Odával, hanem egy korai mangáját is szárnyai alá veszi. Oda 1994-ben írt rövid hangvételű története, a Monsters: 103 Mercies Dragon Damnation először kap animesorozatot a Netflix jóvoltából. Ráadásul sokat nem is kell várni rá, ugyanis 2024. januárjában már elérhető lesz a streaming műsortárában. A manga egy Ryuma nevű szamurájról szól, aki egy olyan világba ragad, amit egy sárkány fenyeget. Az animét Sunghoo Park rendezi, akit itthon talán a Jujutsu Kaisen miatt ismerhetünk.

Monsters 103 Mercies Dragon Damnation plakátja

Forrás: Netflix Media

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×