Hírek

Alex Garland akciódús disztópiát rendezett, és a Civil War előzetese alapján milyen jól tette

“Milyen amerikai is vagy?” – hangzik a kérdés Alex Garland (Ők, X-térség, Ex Machina) Civil War c. filmjében. A filmet forgalmazó A24 pedig be is mutatta az első előzetest.

Civil War előzetes:

A Civil War a nem is olyan távoli jövőjében az Egyesült Államok polgárháború küszöbén áll. Erőszakos seregek közelítenek Texas és Kalifornia irányából egyenesen Washington fele. Alex Garland a filmet nemcsak rendezte, hanem a forgatókönyvért is ő felel.

A főszerepben Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, and Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman mint az Amerikai Egyesült Államok elnöke, és Sonoya Mizuno, akit több Garland filmben is láthattunk (pl. Ex Machina).

A Civil War 2024. április 26-án érkezik az amerikai mozikba.

Bízzunk benne, hogy Magyarországot sem kerüli el az új Alex Garland-film. Addig is ajánljuk pótolni az Ők(et) vagy Garland bábáskodása alatt készült sorozatot, a Devst.

Forrás: The Verge

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×