HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nicolas Cage a magyar mozinézők álmaiban is ott fog kísérteni – Ekkor mutatják be itthon a Dream Scenario filmet

Nicolas Cage új filmje, a Dream Scenario nemrég került mozikba az Egyesült Államokba. Szerencsére itthon sem kell nagyon sokat várni a bemutatóra.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Kristoffer Borgli (Rosszul vagyok önmagamtól) az A24 számára rendezett filmet. Főszereplője Nicolas Cage, aki egy teljesen hétköznapi egyetemi tanárt, Paul Matthewst alakítja. Paul élete unalmas mederben zajlik, amíg egyszercsak megmagyarázhatatlan okból nagyot fordul vele a világ: Paul elkezd megjelenni ő és családja számára teljesen idegen emberek álmaiban. A Dream Scenario filmet nemrég mutatták be az Egyesült Államokban, és az ottani kritikusok már most Oscar-esélyesként emlegetik Nicolas Cage-t. Az izgalmas koncepciójú filmet a hazai mozikban sem kell sokáig nélkülözni.

A Mozinet forgalmazásában 2024. január 18-án érkezik Álmaid hőse címen.

Hivatalos közleményük szerint a Dream Scenario kigúnyolja a társadalmunk kulturális és társadalmi stigmáit, felejthetetlenül szórakoztató módon. A magyar nyelvű előzetes minderre még jobban rávilágít.

HIRDETÉS

Álmaid hőse előzetes:

Amíg várjuk Nicolas Cage következő komoly szerepét, ajánljuk tőle az elmúlt évekből az olyan zseniális alakításokat, mint a Disznó vagy A gigantikus tehetség elviselhetetlen súlya.