Hírek

Az Amazon becsengetett a következő tanévre – Lesz Gen V 2. évad

A The Boys spin-off sorozata, a hasonlóan elvetemült Gen V (magyar keresztségben V generáció) épphogy elstartolt, de máris biztos a 2. évad.

Az Amazon MGM Studios (mivel az MGM stúdió immár az Amazon tulajdona) és a Sony Pictures bejelentette, hogy jövőre is becsengetnek a szuperhős iskolában: az ott tanulók és a Prime Video előfizetők megkezdhetik második évüket a Gen V (magyarul V Generáció) tagozatán.

Gen V a nagysikerű The Boys szuperhős sorozat második spin-offja. A sorozat a Vought szuperhős sulijáról, a Godolkin University-ről szól, ahol a jövő szuperhőseit képzik ki. Ám a The Boys világában az ötösért való rivalizálás és az iskolai balhék finoman szólva sem maradnak meg a diákcsínyek szintjén. A Gen V szeptember 29-én startolt duplaepizóddal a Prime Videón.

A nyolcrészes első évad várhatóan november 3-án ér véget az alkotók ígérete szerint egy frenetikus fináléval.

Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós igazgatója nyilatkozata szerint a Gen V a premierje óta 130 országban a legnézettebb Prime Video sorozat lett, a 2023-as Prime Video újonc sorozatok egyik legnagyobb sikere – így nem volt kérdés a folytatás. A sorozat showrunnerje, Michele Fazekas és executive producere, Eric Kripke azt mondták a hír hallatán, hogy ennél boldogabbak nem is lehetnének. A 2. évad forgatókönyvén már dolgozik az íróstáb, és egy a mostaninál őrültebb, szatirikusabb évad vár mindenkire, de azért a sztorinak a helyén lesz a szíve – és persze a különböző genitáliáknak is meglesz a maguk helye, ahogyan az ehhez a szuperhős univerzumhoz illik.

Addig is keressétek a Gen V-t a Prime Video műsortárában! Az új részek hetente érkeznek.