Hírek

A Gen V ugyanolyan véresnek és őrültnek ígérkezik, mint az anyasorozat The Boys

Az Amazon Prime Video lassan univerzummá épülő szuperhős szériája ezúttal egy fiatal szuperhősökből álló sulit mutat be a már jól ismert stílusban. Itt a Gen V első véres előzetese.

Gen V előzetes:

A Gen V spin-off a Vought szuperhős sulijáról, a Godolkin University-ről szól, ahol a jövő szuperhőseit képzik ki. Ám a The Boys világában az ötösért való rivalizálás és az iskolai balhék finoman szólva sem maradnak meg a diákcsínyek szintjén.

Az ifjú szuperhősök szerepében: Jaz Sinclair (Sabrina hátborzongató kalandjai), Lizze Broadway (Bad Mom), Shane Paul McGhie (Az utolsó műszak, Foster Boy), Aimee Carrero (Young & Hungry, She-Ra), Reina Hardesty (Greenhouse Akadémia) és Maddie Phillips (Tinédzser fejvadászok), London Thor, Derek Luh, Asa Germann, Patrick Schwarzenegger, Sean Patrick Thomas és Marco Pigossi. A The Boysból feltűnik még Jessie T. Usher (A-Train), Colby Minifie (Ashley), Claudia Doumit (Victoria) és P.J. Byrne (Adam).

A Gen V szeptember 29-én startol, kizárólag az Amazon Video Prime felületén.

A showrunner Michele Fazekas és Tara Butters, akik többek között olyan sorozatokon dolgoztak, mint a Law and Order, Agent Carter, Kevin (Probably) Saves the World vagy a Reaper. Producerekként a Gen V mögött áll Eric Kripke, az anyasorozat showrunnerje, továbbá Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, Ken Levin, Jason Netter, Garth Ennis, Darick Robertson, Craig Rosenberg, Nelson Cragg, Zak Schwartz, Erica Rosbe és Michaela Starr.

Amíg érkezik a széria, ajánljuk legutóbbi 3. évados The Boys kritikánkat:

Tényleg túlhype-olták a szimpla rittyót, de az emocionális rittyó valami isteni – The Boys 3. évad, kritika