Hírek

Stede Bonnet nagyon keresi Feketeszakállt A zászlónk halált jelent 2. évadában

Az HBO-nak is lesz egy-két szava a kalózos sorozatokhoz: megérkezett A zászlónk halált jelent 2. évadának első előzetese. És vele együtt a pontos premierdátum is behajózott.

Az HBO Max 2021-ben indult kalóz vígjátéksorozata, A zászlónk halált jelent tényleg a kanyarban van:

október 5-én startol a 2. évad.

A pontos premierdátum az újonnan behajózott előzetesből derült ki. A Vanity Fair által bemutatott első képek után pedig igazán ideje volt ennek. Arról, hogy a magyarországi HBO Maxon ekkortájt indul-e a széria jelenleg nincs információnk.

A zászlónk halált jelent 2. évad előzetes:

https://youtu.be/jHCsauMyJk0?si=3qcg-05tRhsRXdBy

David Jenkins bábáskodása alatt forgó széria Stede Bonnet (Rhys Darby)  XVIII. század elején élt arisztokrata valós alapokon nyugvó történetét meséli el, aki fogta magát, és kalózhajót és kalózokat vett magának. Ebből pedig egy szerethető sorozat kerekedik emberi kapcsolatokról, társadalmi nyomásról és a macsókultúra, illetve a nemi szerepekhez kapcsolt elvárt kötelességek lebontásáról, egy vicces, kalózos közegben. Bővebben 1. évados kritikánkban ajánljuk! A 2. évadban pedig az újdonsült Bonnet kapitány és Feketeszakáll szinte lehetetlen kapcsolatának izgalmas fordulataiért izgulhatunk.