Hírek

Semlegesnek lenni következményekkel jár, de a Vajákot ez nem érdekli – Premier előtti Vaják 3. évad előzetes

Kettőt kell aludni, és itt a Vaják (The Witcher) 3. évadának első fele. Addig is egy kedvcsináló előzetessel csitít a Netflix.

Vaják 3. évad – Első fél előzetes:

Ketté bontott évaddal érkezik a Netflixre a Vaják (The Witcher) 3. évada – az első, ötepizódos adag június 29-én érkezik a Netflixre, azaz két nap múlva. A második fele jó egy hónappal, azaz július 27-én érkezik a Netflixre. A komplett 3. évad összesen 8 epizódot számol.

A Vaják 3. évad első felének epizódjai:

  • 301: Shaerrawedd
  • 302: Unbound
  • 303: Reunion
  • 304: The Invitation
  • 305: The Art of Illusion

A Kontinens a káosz felé halad, az új előzetes is csak ebből mutat meg némi pluszt, a sorozat humorosabb oldalából. Nagy baj lehet, ha Kökörcsinnek igazat ad Geralt – sugallják az első percek. Van is baj bőven. A varázslók és uralkodók Cirit keresik égen és földön. A lányt védve Geralt és Yennefer elrejtik őt a kutató szemek elől, hogy biztonságban meg tuja kezdeni mágikus kiképzését. Aretuzába tartanak annak reményében, hogy többet megtudhatnak a lány képességeiről, ám ehelyett politikai intrikák, fekete mágia és árulások kereszttüzében találják magukat.  A könyvrajongók már sejthetik, hogy a nyáron érkező évad a Megvetés ideje eseményeit fogja lefedni.

A Netflixnél a jövőben is számítanak a Vajákra: berendelték a 4. évadot, nem is olyan régen pedig az 5.-et is. Ezek már Henry Cavill nélkül forognak, ugyanis tőle Liam Hemsworth veszi át a vaják stafétát.