Hírek

Ősszel érkezik Reisz Gábor, a Rossz versek rendezőjének új filmje

Októberben kerül a magyar mozikba Reisz Gábor új filmje, a Magyarázat mindenre – jelentette be a film forgalmazója, a Cirkó Film.

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és a Rossz versek a nemzetközi fesztiválokon és magyar mozikban is hatalmas sikert arattak. Nemrég elkészült a rendező,

Reisz Gábor harmadik nagyjátékfilmje, a Magyarázat mindenre, amelyet október 5-én mutatnak be a magyar mozik.

A Magyarázat mindenre egy 18 éves fiú botrányba torkolló érettségi vizsgájának történetén keresztül fest reális képet egy kettészakadt országról.

A főbb szerepekben Adonyi-Walsh Gáspár, Znamenák István, Rusznák András, Hatházi Rebeka, Sodró Eliza, Kizlinger Lilla és Urbanovits Krisztina láthatók. A film rendezője és forgatókönyvírója Reisz Gábor, a társforgatókönyvíró Schulze Éva. A producer Berkes Júlia, a koproducer Prikler Mátyás, az executive producerek pedig Petrányi Viktória, Gyárfás Eszter és Sós Judit. Az operatőr Becsey Kristóf, a vágó Gorácz Vanda és Reisz Gábor. A film a Proton Cinema és az MPhilms gyártásában készült az AVF – Szlovák Audiovizuális Alap támogatásával.

A film 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×