HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A káosz közeledik – a Vaják 3. évad előzetese így vázolja a közelgő véget

A káosz betette a lábát a Kontinensre – Vaják (The Witcher) 3. évad előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Ketté bontott évaddal érkezik a Netflixre a Vaják (The Witcher) 3. évada – az első, ötepizódos adag június 29-én, amelyhez az első rövid előzetes után befutott egy hosszú, ígéretes darab egyenesen a Summer Game Festről.

Vaják 3. évad előzetes:

Ahogyan a sötét, szörnyeket felvonultató előzetes is mutatja, a Kontinens a káosz felé halad. A varázslók és uralkodók Cirit keresik égen és földön. A lányt védve Geralt és Yennefer elrejtik őt a kutató szemek elől, hogy biztonságban meg tuja kezdeni mágikus kiképzését. Aretuzába tartanak annak reményében, hogy többet megtudhatnak a lány képességeiről, ám ehelyett politikai intrikák, fekete mágia és árulások kereszttüzében találják magukat.  A könyvrajongók már sejthetik, hogy a nyáron érkező évad a Megvetés ideje eseményeit fogja lefedni.

HIRDETÉS

A Vaják 3. évad második fele július 27-én érkezik a Netflixre.

A teljes évad összesen 8 epizódot számol.

A Netflixnél a jövőben is számítanak a Vajákra: berendelték a 4. évadot, nem is olyan régen pedig az 5.-et is. Egyetlen szépséghibája, hogy ezek már Henry Cavill nélkül forognak, ugyanis tőle Liam Hemsworth veszi át a vaják stafétát.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.