HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Befutott a Good Omens nagyon nagyon várt 2. évadának első előzetese

Michael Sheen, David Tennant és Jon Hamm újra angyal és ördög bőrben! Megérkezett az Elveszett próféciák (Good Omens) 2. évadának első előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Július 28-án érkezik teljes gőzzel, mind a hat epizóddal az Elveszett próféciák (Good Omens) 2. évada az Amazon Prime Videóra.

Az új szezon Terry Pratchett és Neil Gaiman közös regényén túlra, teljesen új történettel várja a rajongókat Aziraphale (Michael Sheen) és Crowley (David Tennant) újabb kalandjára. Miután Aziraphale és Crowley túlélték Mindennek kezdetét és az Apokalipszist, úgy döntenek, leereszkednek a halandók közé. Ehhez a legpompás hely pedig a londoni Soho. Azonban egy váratlan futár beállít egy rejtélyes üzenettel, ami felforgatja a nyugalmasnak tervezett időtöltést.

Elveszett próféciák (Good Omens) 2. évad előzetes:

HIRDETÉS

A főszereplőket játszó David Tennant és Michael Sheen mellett viszontlátjuk: Jon Hamm (Gábriel arkangyal), Doon Mackichan (Mihály arkangyal) és Gloria Obianyo (Uriel). Szintén visszatérők, ám új szerepben Miranda Richardson (Shax), Maggie Service (Maggie), Nina Sosanya (Nina). Good Omens-újoncokként köszönthetjük Liz Carrt (Saraqael), Quelin Sepulvedát (Muriel) és Shelley Conn Beelzebub szerepében. Az executive produceri székből továbbra is Neil Gaiman egyengeti a sorozat útját, Douglas Mackinnonnal kiegészülve, aki rendezőként is visszatér.

Good Omens 2. évad poszter:

Fotó: Prime Video