HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Barbie új előzetesében még Tarantino is találhat kedvére valót

A nyár egyik legjobban várt filmje, a Barbie új előzetese még többet árult el cselekményéről, és még egy olyan jelenetet is villantott, ami egy Tarantino filmben is elférne.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Barbie előzetes:

Az új előzetesből kezd nagyjából körvonalazódni a történet lényege: Barbie (Margot Robbie) tökéletes életét éli a Barbie-világban, ahol soha senkivel nem történik semmi rossz. Barbie azonban olyan dolgokon kezd el gondolkodni, hogy mi lesz, ha meghal, és hogy valami nincs rendben ezzel az állandóan pozitív környezettel, ahol a többiekkel él.  A döntés számára sem könnyű, hiszen olyan fizikai változásokkal is jár öntudatra ébredése, minthogy a földön tartja lábát, ahelyett, hogy magassarkon pipiskedve járna. Ezt meg is mutatja a többieknek, amiről Margot Robbie miatt akaratlanul is Quentin Tarantino Volt egyszer egy… Hollywood c. filmje ugrik be. Lábak!

Így Barbie útra kel, hogy kiderítse, mi van Barbiföldön túl. De nincs kaland csatlós nélkül – rá is akaszkodik Ken (Ryan Gosling), hogy elválaszthatatlanul együtt legyen azzal, akit hozzárendelt a sors – szerinte. És biztos, ami biztos, sárga görkorit is hozott az útra.

HIRDETÉS

A film forgatókönyvét Greta Gerwig és Noah Baumbach írta, akik olyan drámákat hoztak össze eddig, mint a Kisasszonyok (Gerwig), Házassági történet (Baumbach), Lady Bird (Gerwig).

Főszerepben: Margot Robbie mint Barbie, Ryan Gosling mint Ken. További Barbie-k: Emma Mackey (Nobel-díjas Barbie), Dua Lipa (Hableány Barbie), Hari Nef (Doktor Barbie), Ana Cruz Kayne (Legfelsőbb Bírósági Barbie), Sharon Rooney (Ügyvéd Barbie), Alexandra Shipp (Író Barbie), Issa Rae (Elnök Barbie), Ritu Arya (Pulitzer-díjas Barbie), Kate McKinnon (Az egylábú, tolószékes Barbie), Nicola Coughlan (Diplomata Barbie) – és ez még csak a kezdet! Akad még egy csokorra való Ken is: Simu Liu, Ncuti Gatwa, Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, és itt van a kakukktojás Michael Cera (Peacemaker), aki nem Ken, hanem Allan!

További szereplők: Emerald Fennell (a terhes Midge), Helen Mirren (narrátor), America Ferrera és Ariana Greenblatt az emberek,  Jamie Demetriou, Connor Swindells, és Will Ferrell.

A Barbie film 2023. június 21-én támadja be a magyar mozikat.