HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Azt nem tudjuk, hogy mennyire rossz ómen, de az hétszentség, hogy nyáron érkezik a Good Omens 2. évada

Bár Neil Gaiman és Terry Pratchett Elveszett próféciák könyvét teljesen feldolgozta a Good Omens sorozatadaptáció, lesz 2. évad. Nagyon hamarosan itt is lesz.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hála Aziraphale angyalnak és Crowley démonnak, a világ sikeresen megmenekült a világégéstől – szólt erről az Elveszett próféciák, azaz a Good Omens 1. évada. Hogy a továbbiakban mi történik velük, arról egy rövid betekintést engedélyezett a Prime Video:

A Good Omens 2. évada a forrásszövegen túli világba enged betekintést. Miután Aziraphale és Crowley túlélték Mindennek kezdetét és az Apokalipszist, úgy döntenek, leereszkednek a halandók közé. Ehhez a legpompás hely pedig a londoni Soho. Azonban egy váratlan futár beállít egy rejtélyes üzenettel, ami felforgatja a nyugalmasnak tervezett időtöltést.

Viszont nem is kell olyan sokat várni, hogy kiderüljön, mi lesz!

HIRDETÉS

Július 28-án visszatér kedvenc földön túli párosunk.

A főszereplőket játszó David Tennant és Michael Sheen mellett viszontlátjuk: Jon Hamm (Gábriel arkangyal), Doon Mackichan (Mihály arkangyal) és Gloria Obianyo (Uriel). Szintén visszatérők, ám új szerepben Miranda Richardson (Shax), Maggie Service (Maggie), Nina Sosanya (Nina). Good Omens-újoncokként köszönthetjük Liz Carrt (Saraqael), Quelin Sepulvedát (Muriel) és Shelley Conn Beelzebub szerepében.

A hivatalos premier a Hillywood Good Omens paródiavideójából derült ki:

Addig is egy Good Omens plakátról üdvözölnek minden halandót.