HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Nyáron érkezik Mundruczó Kornél sorozata az Apple TV Plusra

Tavaly év elején jelentette be az Apple, hogy Mundruczó Kornél (Pieces of a Woman) sorozatot készít Daniel Keyes Szép álmokat, Billy! c. könyve alapján. Most pedig kiderült az is, mikortól nézhetjük az izgalmas projektet.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

The Crowded Room című sorozat első epizódja fogja rendezni Mundruczó Kornél, a Pieces of a Woman és a Fehér isten rendezője. A tízepizódos sorozat forgatókönyvét Akiva Goldsman írja, aki executive producerként is részt vesz a projektben. Mundruczó szintén executive producer. További rendezők Brady Corbet, Mona Fastvold és Alan Taylor

Maga a The Crowded Room nem Daniel Keyes könyvének szolgai adaptációja lesz, hanem sokkal inkább egy antológiasorozat.

Központi témája a mentális betegségek lesznek, és annak körbejárása, ki hogyan tud velük megbirkózni.

Az első évadot Akive Goldsman thrillernek tervezte, melyet részben saját élete, másrészt pedig Daniel Keyes Szép álmokat, Billy! c. könyve ihletett. A főszerepre két Hollywoodi színészt jelentettek be: Amanda Seyfriedt és Tom Hollandt. Utóbbi Billy Milliganent játssza, aki az első olyan ismert amerikai bűnöző, akit többszörös személyiségzavar miatt mentettek fel. Seyfried pedig egy klinikai pszichológust, Rya Goodwint. Mellettük feltűnik még Emmy Rossum és Sasha Lane.

HIRDETÉS

The Crowded Room:

A sorozat június 9-én érkezik az Apple TV +-ra.