HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Flash versenyt fut az idővel az ezerszer eltolt The Flash előzetesében

A The Flash-sel a DC filmes univerzuma is belép a multiverzumba. Befutott az első előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A pénteki poszter után a Super Bowl alatt a Warner hivatalosan is bemutatta a The Flash első előzetesét. A történet szerint Barry Allen (Ezra Miller) versenyt fut az idővel, hogy helyre hozza, amit helyre lehet. A film a Flashpoint című DC képregényen alapul.

Az első betekintését, és a nagyszerű hírt, hogy nemcsak Ben Affleck, de Michael Keaton is újra magára ölti a Batman köpenyt 2021-ben jelentették be a DC FanDome eseményen, majd 2022-ben egy rövid teaserben húzta el a Warner a Flash-madzagot. Azóta sok víz lefolyt az időfolyamán, ugyanis a Warner-Discovery összeolvadás és átszervezés keretében James Gunnékat nevezték ki helyre kalapálni a DC filmes univerzumot. Ezenfelül az eredetileg 2022-re tervezett film bemutatója többször is csúszott: a jelenlegi premeirdátum

2023. június 16.

Flash még itt van, és az előzetes alapján érdemes lehet várni, hiszen mindent, amit lehet, felraktak a tétre – árulkodik erről az új előzetes. A mostanában botrányairól hírhedtté vált Ezra Miller mellett feltűnik a filmben Kiersey Clemons, akit utoljára az Igazság Ligájában láthattunk mint Iris West; továbbá Sasha Calle mint Supergirl, Michael Shannon és Antje Traue mint Zod és Faora az Acélemberből. Amire talán mindenki várt: Michael Keaton és Ben Affleck már  beköszön az új előzetesben Batmanként.

HIRDETÉS

The Flash előzetes:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük