Hírek

Vilma nagyon metázik a saját sorozatának előzetesében

A Vilma előzménysztori ízelítője már önmagát kifigurázó poénokkal nyit, betekintést engedve a sorozat hangulatába.

Megjött a trailer Scooby-Doo nemrég coming-outolt főhősének, Vilmának különálló sorozatához, így az érdeklődők belekóstolhatnak a felnőtteknek szánt animációs tartalomba.

A Scooby-Doo sztárja 53 év után vállalta fel szexualitását

Az új Vilma sorozatban Mindy Kailing szinkronizálja a szemüveges lányt, aki ezúttal barnabőrű főhős. Arról ír rimánkodó e-mailt az HBO-nak, hogy az miért változtatta meg Judy Jetson karakterét, ugyanis az már nem rajong a fiúkért – de legalább fehér maradt. Közben egy a Sikoly filmeket idéző szituáció alakul ki, a dialógus pedig tükrözi, hogy milyen szatírikus hangulatra számíthatnak a nézők. Kailing egyébként nem csak hangját kölcsönzi a karakternek, hanem ő álmodta meg ezt az egyedi háttértörténetet. A fő brigádot Constance Wu, Sam Richardson és Glenn Howerton keltik életre, de számos ismert színész hangját hallhatjuk majd, mint például Wanda Sykes, Ming-Na Wen vagy “Weird Al” Yankovic.

Vilma 2023-ban, azaz jövőre kerül fel az HBO Max kínálatába.

Előzetes:

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.