HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kiderült, mikor folytatódik a Vox Machina legendája

Az Amazon Prime D&D alapokra épült animációs sorozata, A Vox Machina legendája folytatódik, bár még kicsit várni kell.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A 2022-es év kellemes meglepetése a Vox Machina legendája, egy üdítően kalandfantasy sztorival, ami el kellett már a mindenféle kiválasztott történetek és Trónok harca-utód keresés közepette

– írtuk róla sorozatkritikánkban. És végre érkezett egy kis hírmorzsa is a 2. évadról!

A Critical Role követői nemrég egy kis betekintést nyerhettek a Vox Machina legendája új évadába, amely már az Amazon Prime Youtube csatornán is elérhető:

HIRDETÉS

A premierdátumot pedig a most zajló New York Comic Conon árulták el:

2023. január.

Azaz egy évvel a debütáló 1. évad előtt. Csak győzzük kivárni!

The Legend of Vox Machina eredetileg a Critical Role nevű csapat Dungeons and Dragons kampánya, amelyet 2015 és 2017 között streameltek Geek & Sundry Twitch csatornán, de azóta számos spin-off és egyéb merch is napvilágot látott – hamarosan itthon is megjelenik az első The Legend of Vox Machina regény a Tuan kiadó gondozásában . A dolog nem több, mint ami: néhány barát összeül egy jót D&D-zni. Sok pluszt ad a témához, hogy szinkronszínészek – nevezetesen Laura Bailey, Taliesin Jaffe, Ashley Johnson, Liam O’Brien, Marisha Ray, Sam Riegel és Travis Willingham – keltik életre a karaktereket, továbbá Matthew Mercer játékmester világépítése és mesélői habitusa. Jelenleg a 3. évad 36. epizódja fut a Critical Role Twitch csatornáján.

Forrás: Polygon

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.