Hírek

M. Night Shyamalan már megint felforgat egy családi nyaralását

A Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan az Idő c. filmje után úgy döntött, megint egy családi nyaralást tesz tönkre. Megérkezett a Kopogás a kunyhóban első előzetese.

Shyamalan ezúttal nem saját ötletből, hanem Paul G. Tremblay (Szellemek a fejben) The Cabin at the End of the World című regényéből forgatott filmet. A történet szerint egy kislány és szülei vakációzni indulnak egy mindenttől távol lévő kunyhóba. Minden idilli, amíg a lány nem találkozik össze néhány idegennel, akik azt állítják, hogy szükségük van a szülei segítségére, ugyanis hamarosan bekövetkezik a világvége.

A főszerepben Jonathan Groff és Ben Aldridge, továbbá Dave Bautista, Nikki Amuka-Bird, Rupert Grint és Abby Quinn. A film képi világát pedig A világíttorony és Az északi operatőre, Jarin Blaschke felel.

A Kopogás a kunyhóban 2023. február 2-án érkezik a magyar mozikba.

Előzetes:

https://youtu.be/CQMKb9pW46k

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×