HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A sárkányok a Netflixet is belakják: megérkezett a Sárkányherceg első kedvcsináló

Mystery of Aaravos címen érkezik a Sárkányherceg mese 4. évada a Netflixre, amiben Rayla, Callum és Ezran eddigi legnagyobb ellenségükkel néznek szembe.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Avatar: Aang legendája készítőinek rajzfilmsorozata, a Sárkányherceg (The Dragon Prince) egy elképzelt földrészen, Xadián játszódik, ahol az emberek és az elfek háborúban állnak. Az ellentét oka egy sok-sok évvel ezelőtti eset: az emberek fekete mágia használatával elpusztították az elfek által védelmezett utolsó sárkányt, és megsemmisítették annak tojását. A súlyos sérelmet megtorolva egy csapatnyi elf elindul, hogy megöljék a jelenlegi ember királyt, Harrowt és a trónörököst, Ezrant. A beszivárgó elfek okozta bonyodalmak közben kiderül, hogy a megsemmisültnek hitt sárkánytojás létezik. Ezran, féltestvére, Callum és a hozzájuk csatlakozó elf orgyilkos, Rayla elindulnak a tojással, hogy végre békét teremtsenek a két háborúzó faj között.

A mostani 4. évadig sok sorsfordító eseményen túl vagyunk, és itt nem ért véget Rayla, Callum és Ezran megpróbáltatásai. A rövid előzetes a történet legtitokzatosabb és leghatalmasabb ellenfelének színrelépését vetíti előre.

A Sárkányherceg új részei novemberben érkeznek a Netflixre.

Előzetes:

HIRDETÉS

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.