HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett a Netlifx mentette Manifest első előzetese

2021. augusztus 28-án jelentette be a Netflix, hogy náluk folytatódik az NBC-nél kaszált Manifest. Pontosan egy évvel a bejelentés után megérkezett az első kedvcsináló.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Jeff Rake természetfeletti misztikus sorozata 2018-tól futott az amerikai NBC csatornán, itthon pedig az HBO-n követhette a nagyérdemű. 2021 júniusában azonban váratlanul – Rake 6 évados terve ellenére – kaszát kapott a széria, ráadásul egy cliffhangeres véggel. Viszont nagy esély volt rá, hogy a Netflix átveszi a szériát, mivel a náluk leadott első 2 évad az egyik legnézettebb tartalom lett. A szériát gyártó Warner és Netflix közötti tárgyalások nem haladtak jó irányba, így Rake lemondott a szériáról, és egy kétórás filmben gondolkodott, hogy legalább lezárást kapjon a történet. A tárgyalásokból végül megszületett a megfelelő döntés: 2021. augusztus 28-án Netflix berendelte a Manifest 4. és egyben utolsó évadát. Egy húszepizódos lezárásra számíthatunk, amelyet nagy valószínűséggel bontva fogunk látni – hasonlóan a Stranger Things 4. évadához.

Az első adagra nem is kell olyan sokat várnunk, ugyanis évre pontosan ma jelentette be a streaming:

A Manifest 4. éva ának első fele november 4-én érkezik a Netflixre.

Ha valaki nem tudná, miről szól a sorozat, annak segítünk:

HIRDETÉS

Egy repülőgép váratlanul eltűnik, de öt évvel később visszatér, miután azt hitték, a tengerbe veszett. Míg a repülőn lévők számára nem esett ki idő, az otthon maradt szeretteik számára esztendők teltek el.

Manifest teaser:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.