HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Vámpírakadémiába járni nem csak vér és szívás

A Vámpírakadémia című könyvből 2014-ben már készült film, de nem aratott osztatlan sikert. Lehet, a sorozat forma pont jót fog tenni a hatrészes könyvsorozatnak. Az első előzetes alapján van rá esély.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Richelle Mead regényének főszereplői Lissa Dragomirt és Rose Hathawayt. A lányokat két év bujkálás után elfogják és visszazsuppolják a Montana erdőségeinek mélyén megbúvó Szent Vlagyimir Akadémia vaskapui mögé. A vámpíriskola a mora uralkodói családok és dampyr testőreik számára szolgál oktatóhelyül. Az akadémia falain belül a két lánynak különböző viszálykodással, rosszindulatú pletykákkal, tiltott szerelemmel és fenyegetésekkel kell megbirkóznia. De mindketten tudják, hogy a legnagyobb veszély a kapukon kívülről leselkedik rájuk. (Forrás: Agave Könyvek)

A sorozatot 2021 májusában rendelte be a Peacock, és a Universal Studios égisze alatt forgott. Julie Plec (Vámpírnaplók) és Marguerite MacIntyre fejlesztette az adaptációt, továbbá showrunnerként egyengetik a sztori útját.

Az 1. évad tízrészes lesz és szeptember 15-én startol a Peacockon.

Főszerepben Sisi Stringer (Mortal Kombat), Daniela Nieves (Sex Appeal, Five Points), Kieron Moore (Masters of the Air, Sex Education), André Dae Kim (Degrassi, Star Trek: Strange New Worlds), J. August Richards (Angel, Generation), Anita-Joy Uwajeh (West End’s Cyrano de Bergerac és Lear király), Mia McKenna-Bruce (West End’s Billy Elliot The Musical, The Dumping Ground), Rhian Blundell (Torchwood: Believe, Doctor Who: The Dread of Night), Jonetta Kaiser (Tales, Breakwater) és Andrew Liner (Grown-ish).

HIRDETÉS

Előzetes: