Hírek

A Netflix szomorúan mutatja be, mi pattant ki Tim Burton fejéből

Impozáns szereposztással és Tim Burtonnel éleszti újra a Netflix az Addams Family-t. Jenna Ortega főszereplésével meg is érkezett a pszichopata Addamsra lányra, Wednesdayre fókuszáló sorozat. Rövid előzetes.

Jenna Ortega (Wednesday) mellett szerepel Christina Ricci, aki a széria fontos szereplője lesz, ám ennél többet egyelőre nem tudni karakteréről. Az alkotók nyilatkozata szerint azért tartják titokban a szerepét, hogy igazi meglepetés legyen a rajongóknak. Annyi viszont biztos, hogy Ricci nem egy felnőtt Wednesdayt fog alakítani.
Fun fact: Barry Sonenfeld 1990es évekbeli The Addams Family-ében Ricci alakította Wednesdayt. Az Addams szülőket Catherine Zeta-Jones (Morticia) és Luis Guzmán (Gomez) alakítja, az öccsöt pedig Isaac Ordonez.

Történet: Wednesday természetfeletti képességeit próbálja megérteni a Nevermore Akadémián, ám ennél sokkal érdekesebb dolog kezdi érdekelni. Nyomozni kezd a sorozatgyilkosság után, ami 25 évvel ezelőtt szüleire is hatással volt. Bemutató valamikor 2022 őszén.

Előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.