Hírek

Colin Farrell és Brendan Gleeson ízes tájszólásban vetnek véget barátságuknak

Az erőszakik és a Három óriásplakát Ebbing határában rendezője, Martin McDonagh új filmje, a Banshees of Inisherin végre előzetesen is hódít! Szamárkakitól az ízes ír akcentusig minden van, amiért várós ez a film. Előzetes.

Az In Bruges (magyar keresztségben: Az erőszakik) rendezője, Martin McDonagh saját forgatókönyvvel ül újra a rendezői székbe. A bruges-i szereplőgárdából két régi ismerős is visszatér, nevezetesen Brendan Gleeson és Colin Farrell. A történet két barát viharos elválását és annak beláthatatlan következményeit meséli el, amiből ki tudja, mi sül ki. Velencében szeptember 4-én debütál, a külföldi mozikban pedig október 21-én.

A Banshees of Inisherin hazánkat sem kerüli el: A sziget szellemei címen érkezik 2023. január 26-án a hazai mozikba.

A történet egy távoli kis szigeten játszódik, valahol Írország nyugati partjainál. Pádraic (Colin Farrell) és Colm (Brendan Gleeson) barátsága látszólag életre szól, ám Colm váratlanul véget vet ennek. A döbbent Pádraic nem hagyja ezt ennyiben: húga, Siobhán (Kerry Condon) és egy fiatal szigetlakó, Dominic (Barry Keoghan) támogatását maga mögött tudva megpróbálja megjavítani barátságát. De a próbálkozások csak megerősítik Colmot döntésében, és amikor ennek határozottan szót is ad, előre nem látott, megrázó történéseket indít el.

Előzetes: