Hírek

Soulframe címmel jön a Warframe alkotóinak új fantasyje

Az ingyenes új akció-szerepjátékon túl egyéb érdekességek is kiderültek a hétvégi TennoCon 2022-n.

A Digital Extremes elárulta, hogy télen jön a The Duviri Paradox, ami egy színváltós közegbe repíti a bátrakat. a Duviri vég nélküli napi halál és újjászületési ciklusából kell kitörni, az úton pedig izgalmas küldetések, új és régi karakterek, erős fegyverek és mindenféle újdonság várja a játékosokat.

Érkezik a Veilbreaker is, egy következő Quest update, amiben Kahl-175-öt lehet majd irányítani.

A cél továbbra is a cross-play és a cross-save, tehát az, hogy minden platform játszhasson egymással, és a különböző felületek mentéseit át lehessen örökíteni könnyedén – sőt, ha majd mobilokra is lesz a program, ezekre a készülékekre is igaz legyen ez. A tervek megvalósításához idén közösségi tesztelésre készülnek.

Bemutatkozott egy vagány új előzetessel a Soulframe is, egy ingyenes akció-RPG, ami ezúttal nem sci-fi, hanem fantasy lesz. Nyílt világ és kooperatív játékmenet várja az érdeklődőket egy olyan univerzumban, aminek középpontjában a természet, a helyreállítás és a felfedezés áll, illetve az ember viszonya mindenhez.

Az Art Panelen beszéltek arról is, hogy a Prime Access több újdonsággal is bővült: az Arsenal Khora Prime Warframe-mel gazdagodott többek között, illetve fő fegyverei és kiegészítői is bevethetőek.

A Marketben most pár le lehet csapni a Titania Donann kollekcióra, ami a következő elemekből áll:

  • Titania Donann Skin
  • Titania’s Moyturan Wings
  • Aerospri Dex Pixia Skin
  • Hawth Diwata Skin
  • Raylta Syandana

Ezen túl Joe Madureirával együttműködve jön egy farkas ihlette Warframe. Madureira a Marvel Uncanny X-Men sorozatán és a Darksidersen is dolgozott korábban.

A Digital Extremes elárulta azt is, hogy a Darksiders Genesisről vagy a The Ruined King: A League of Legends Storyról ismerhető Airship Syndicate-tel együttműködve készítenek egy teljesen új, ingyenes, tech hajtotta fantasy világot, aminek teljes leleplezése az évvégi The Game Awardson lesz.

Animációs előzetest kapott Styanax, az 50. Warframe is, amely a Föld távoli múltjának lándzsával és pajzzsal küzdő harcosait idézi. A videó egy kis ízelítő egy rövidfilmből, ami majd Styanax-szal együtt jön.

 

 

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×