HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kelet felől megérkezett a Gyűrűk Ura sorozat teljes előzetese

A múlt heti új képek és a trailer beharangozó után megérkezett teljes egészében az új A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Amazon Prime 465 millió dollárból forgatja ambíciózus, ám annál inkább félve várt Gyűrűk Ura-sorozatát, A hatalom gyűrűit. A teaser és az első képek után megérkezett a teljes előzetes:

Aki nem csak Peter Jackson A Gyűrűk Ura filmtrilógiája miatt rajong Középföldéért, az jól tudja, hogy a teljes Tolkien élményből a Gyűrűk Ura (és persze a Hobbit) csak egy pár évnyi villanás. A szilmarilok, a Húrin gyermekei és sok más szöveg hordozza magában Középfölde mitológiájának eposziasságát és varázsát. Ennek felfedezésére a sorozat formátumnál nincs is jobb. Félig biztonsági játékból, félig pedig új terepek felfedezésére vállalkozik az elmúlt idők egyik legdrágább projektje, a The Rings of Power. Előzménytörténetként még szorosan kapcsolódik a Gyűrűk Ura történetéhez, hiszen Szauron felemelkedését és a gyűrűk előéletét fogja végigkövetni. A sorozat viszont végre egy olyan korba viszi a nézőket, amely eddig képernyőn nem láthatott: Középfölde másodkorába, ahol olyan, a Gyűrűk Urában versekben megidézett események történtek, mint az emberek Númenorba költözése, az emberi királyságok fénykora, a törp bányák dicső időszaka, az emberek és tündék utolsó szövetsége – szóval csupa olyan esemény, amelyekről eddig csak A szilmarolok cirkalmas fejezeteiben olvashattunk. – írtuk év elején sorozatváró listánkban.

HIRDETÉS

A Gyűrűk Ura-sorozat szeptember 2-án indul az Amazon Prime-on.