Hírek

Július 14-én érkezik a Gyűrűk Ura-sorozat új előzetes, addig itt van az előzetes előzetese

Az előzetes előzetesében jelentette be az Amazon Prime, hogy július 14-én mutatja be A gyűrűk ura: A hatalom gyűrűi sorozat következő nagy előzetesét. A rövid teaser mellé néhány új kép is érkezett. Nézd meg nálunk!

Az Amazon Prime 465 millió dollárból forgatja ambíciózus, ám annál inkább félve várt Gyűrűk Ura-sorozatát, A hatalom gyűrűit. Néhány első képen és egy első előzetesen már bemutatták az alkotók, mire számíthatunk.

Egy #GyűrűkUra sorozat teaser sohasem késik, sohasem jön korán, mindig pontosan akkor érkezik, amikor érkeznie kell.

Ugyanis július 14-én érkezik is az új. Amíg nem lesz itt a napja a dolognak, ezzel az egyperces bepillantással kell beérnünk.

Maga a sorozat 2022. szeptember 2-án indul az Amazon Prime felületén.

Maga a széria először filmesíti meg J. R. R. Tolkien által megálmodott Középföle Másodkorát. A történet több ezerévvel ezelőtt játszódik A hobbit és A gyűrűk ura cselekménye előtt. Abba a korba viszi nézőit, amikor hatalmas erők munkálkodtak Középföldén, királyságok felemelkedtek, majd elestek. Továbbá az ismerős helyek – Ködhegység, Lindon, az erdőtündék erdeje – olyan helyszínekre is ellátogatunk, mint Númenor, és még annál is messzebb.

Számos új képpel is tüzeli a hype-ot az Amazon Prime:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×