HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A tini lányok már megint boszorkányt idéznek – megérkezett a Hókusz pókusz előzetese

A boszorkányok sosem halnak meg, főleg ha mindig előkerül egy tinédzser, akinek boszorkányokat támad kedve feltámasztani! Megérkezett a Disney +-ra készült Hókusz Pókusz 2. részének első előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Disneyék már készülnek a Halloween-i ünnepekre:

Szeptember 30-án érkezik a Hókusz pókusz 2. a Disney + streamingfelületre.

Az új film az 1993-as Hókusz pókusz folytatása. A történet szerint egy tinédzser, aki nem hisz a boszorkányokban, Halloween idején szándéka ellenére életre kelt három boszorkányt, a Sanderson nővéreket.

HIRDETÉS

Természetesen a folytatás sem tér el teljesen az eredeti receptől: Három középsulis lány (Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham) épp Halloweenre készül. Ellátogatnak a varázsboltba is, hogy annak és módja szerint készüljenek fel az ünnepre: a Halloweeni szülinapi bulira. A parti nem úgy sül el, ahogyan tervezik, aminek következtében a Sanderson nővérek ismét feltámadnak.

A boszorkányok szerepébe visszatér Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy.

Őket erősíti a RuPaul’s Drag Race-ből ismert Kornbread „The Snack” Jeté, Ginger Minj és Kahmora Hall. Őket erősíti még Tony Hale és Hannah Waddingham. Továbbá szereplők: Doug Jones (A víz érintése), Whitney Peak (Gossip Girl), Lilia Buckingham (Dirt), Belisa Escobedo (American Horror Stories), Hannah Waddingham (Ted Lasso), Tony Hale (Veep), Sam Richardson (A holnap háborúja, Jó srácok), Juju Brener (Vanquish), Froy Gutierrez (Teen Wolf), Taylor Paige Henderson és Nina Kitchen.

A filmet Anne Fletcher (Dumplin, Nász-ajánlat) rendezi, a forgatókönyvet pedig Jen D’Angelo írta (Happy Together, A munka hősei).

Előzetes:

Plakát:

Forrás: Disney

Első képek:

Forrás: Entertainment Weekly