HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Magyar misztikus képregénysorozatot mutat be a Roboraptor

Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke, melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel. Szeptember 13-án végre megjelenik a várva várt képregény. Az Utolsó Előtti Huszár premier, átadó, dedikáció és kötetbemutató eseményen a Roboraptor tolmácsolásában ismerhetitek meg a legújabb magyar képregényt a Három Hollóban.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Az Utolsó Előtti Huszár történelmi dráma és természetfeletti horror keveréke, melyben a magyar népmesék, legendák és mitológia világa keveredik a Nagy Háború valós eseményeivel. A történet egy paranormális ügyekkel foglalkozó titkos huszárszervezettel, a Fekete mentésekkel foglalkozik, köztük is főképp Csillagszeművel, aki egy különleges képességű és különösen forrófejű tagja a tizenkettesek, azaz a „boszorkányosok” csapatának.

A történet megalkotása során az alkotók, Varga Bálint Bánk és Tuli Krisztián valós eseményeket és személyeket tanulmányoztak   – történész konzulensek segítségével – és klasszikus mondák, népmesék elemeit szőttük bele a saját mesénkbe. Mindez kapott egy modern fantasy hangulatot, egy csipetnyi folklórral és gótikus (néhol kozmikus) horrorral megbolondítva. A képregény első része színesen, 30 oldalon érkezik. A sorozat első ciklusát 6 részesre tervezik az alkotók, melyet egy nulladik, bevezető mini-epizód, a „Füstbe ment terv” egészít ki.

HIRDETÉS

Az Utolsó Előtti Huszár premier, átadó, dedikáció és kötetbemutatót szeptember 13-án tartjuk Budapesten, a Három Holló kávéházban.

  • Gyere el, vedd át az előrendelt csomagod személyesen (és spórold meg a postaköltséget), beszélgess az alkotókkal, dedikáltasd a képregényed (vagy bármi mást) és hallgasd meg a kötetbemutató beszélgetést a Roboraptor szervezésében.
  • A belépés természetesen ingyenes, a helyszínen pedig az előre kifizetett kötetek mellett lesz lehetőség vásárolni képregényt és egyéb limitált kiegészítőket is.
  • Kapunyitás 12:00-kor, védőmaszk használata ajánlott, de nem kötelező, a beléptetés folyamatos lesz és nincs létszám korlátozás.
  • A kötetről beszélgetést is tartunk, ami 16:00-kor kezdődik Pongrácz Máté (Roboraptor, Trashnevelés) moderálásában.
  • Gyertek el minél többen, hogy a lehető legkorábban kézbe foghassátok a köteteiteket és kezet foghassatok velünk vagy feltehessétek a legégetőbb (vagy akár legkínosabb) kérdéseiteket nekünk.

FONTOS! Annak, aki nem tud ott lenni: aki mégis a postai átvétel mellett dönt, nemsokára megkapja a beígért e-mailt a formanyomtatvánnyal, amit ki kell majd töltenie a szállítási adatokkal.

2020. szeptember 13-án várunk mindenkit a Három Hollóban 12:00-tól, délután 16:00-tól pedig egy képregény-bemutató beszélgetésre!

Várunk mindenkit nagy izgalommal és szeretettel!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.