HIRDETÉS

HIRDETÉS

Sorozat

Dr. Manhattan jött, mesélt és mindent a helyére tett – Őrzőfigyelő #8

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora, amelyben az sorozat utolsó előtti részét beszéltük át egy vallási műsor hangulatát megidézve, különös alapossággal Adrian Veidt istenkomplexusát és Dr.Mahnattan származásának és bőrszínének jelentőségét. Az adásban ezúttal Szűcs Gyulával, a port.hu újságírójával, és Szente Ádámmal, a Roboraptor képregényrovatának szerzőjével beszéltük át a rész eseményeit.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora, amelyben az sorozat utolsó előtti részét beszéltük át egy vallási műsor hangulatát megidézve, különös alapossággal Adrian Veidt istenkomplexusát és Dr. Manhattan származásának és bőrszínének jelentőségét. Az adásban ezúttal Szűcs Gyulával, a port.hu újságírójával, és Szente Ádámmal, a Roboraptor képregényrovatának szerzőjével beszéltük át a rész eseményeit.

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.