Sorozat

Hosszabb-e egy vicc Doctor Manhattan pömpölőjénél? – Őrzőfigyelő #3

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora! A harmadik adásban Szujer Orsolya képregénykutatóval és Scheirich Zsófiával beszélgettünk a sorozat legújabb karakteréről, aki egyben az egyik legrégebbi is, szereti a hosszú és unalmas vicceket, na meg nagy, kék dildókkal foglalatoskodni, ha már nincs egyéb tennivalója. Szóba kerülnek persze Ozymandias kísérletei és, hogy mire utal az epizód címe.

Újra itt az #Őrzőfigyelő, a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora! A harmadik adásban Szujer Orsolya képregénykutatóval és Scheirich Zsófiával beszélgettünk a Watchmen sorozat legújabb karakteréről, aki egyben az egyik legrégebbi is, szereti a hosszú és unalmas vicceket, na meg nagy, kék dildókkal foglalatoskodni, ha már nincs egyéb tennivalója. Szóba kerülnek persze a Watchmen „főgonoszának” is kikiáltható Ozymandias kísérletei és, hogy mire utal a Watchmen jelenlegi epizódjának címe.

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük