HIRDETÉS

HIRDETÉS

Podcast

Az űrcowboy, a hamiskártyás és a fanservice

„Han Solo vagyok, az Ezeréves Sólyom kapitánya”. Bő negyven éve így mutatkozott be nekünk minden idők legvagányabb csempésze. Most pedig annyi év után fény derül arra, hogy valójában ki is ez a csibészes mosolyú űrcowboy (már,ha öt film és számtalan játék, könyv és képregény még nem lett volna elég ehhez.)  Végre látjuk, hogy miként találkozik Han Landoval és Chewie-val, miként nyerte el az Ezeréves Sólymot, és, hogy mi az isten volt az a Kessel Futam (és, hogy hogy lehet 12 Parsec alatt megtenni).

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A kérdés már csak az, hogy szükségünk van-e egyáltalán ezekre, képesek-e ezek hozzátenni/árnyalni Han Solo mítoszát? Egyáltalán feladata-e ez egy előzmény/spin-off filmnek, vagy jobb, ha csak, mint egy ismerős karakterekkel teli, szimpla űrkalandfilmként tekintünk rá? Mitől Star Wars egy Star Wars-film, és mennyire állja meg önmagában a helyét a sorozat eddigi „legkevésbé csillagokháborújás” epizódja? Ezekről beszélget podcastünk évadzáró adásában Dani Áron, Pongrácz Máté és Zsótér „Indi” Dániel.

HIRDETÉS

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

 

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni menő!

Pongrácz Máté a Budapest Corvinus Egyetem Szociológia szakán végzett. A műfaji filmek nagy kedvelője és az elfedett, obskúrus, de értékes darabok felkutatója. A szerzői trash védnöke és Zardoz hírnöke.