Podcast

Berozsdált az óriásrobot, kiborult a mutánsgorilla

Mivel már vagy három hónapja nem rombolta le semmi az USA egyik nagyvárosát sem, Hollywood úgy gondolta, hogy épp itt az ideje elszabadítani pár toronyház méretű szörnyet: így előbb érkezett a kaijuk és jaegerek visszavágója, majd közvetlen utánuk pedig a Szikla, hogy az albínó King Kongja segítségével azt a pár állva maradt felhőkarcolót is porrá zúzza.
Legutóbbi adásunkban az egyik legnagyobb hazai kripto-okleves szörnyszakértőt, az író és képregényíró-rajzoló életművészt, Lakatos Istvánt láttuk vendégül.

Nem pusztán megjártuk és túléltük a különböző pusztítás-dömpingeket, de számos kérdés is felvetődött bennünk a szörnyfilmekkel kapcsolatban. Miért készül mostanában meglepően sok belőlük? Lehet-e még újat mondani és mutatni a témában? Nyújthat-e egy óriásszörnyes film többet a puszta romboláspornónál? Van-e egyáltalán még igényünk arra, hogy túlméretezett gyíkok tombolását nézzük újra és újra? Miért költöznek az emberek még mindig Tokióba, amikor ez az egyetlen város a világon, ami folyamatosan ki van téve Godzilla támadásainak? Ennyi kérdést nem lehet szótlanul hagyni, így azt tettük, amit minden harminchoz közeli, fehér, férfi geek tett volna a helyünkben: felvettünk egy podcastet.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben is szexi!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image