Podcast

Ez a lány teljesen benedvesedett!

„Ej, de nehéz dolog a ponttyal csókolózni!
Nemcsak, mert a pontynak túl kicsi a szája,
hanem mert a ponty az nyálkás, undorító –
kihányja a belét, aki megpróbálja.”

– Írta Laár András, mi pedig azt hittük, hogy ez így is van. Nos, Sally Hawkins most mindannyiunkra rácáfolt Guillermo Del Toro legújabb rendezésében, amikor ahelyett, hogy kihányná a belét, inkább beleszeret a Fekete lagúna szörnyébe. Eme nedves szerelem pedig a kritikusokat is egészen lenyűgözte, hiszen A víz érintése az idei díjszezon egyik legnagyobb sikere. No, de mit tudhat az érző lelkű Hany Istók, hogy így belopta magát mindenki szívébe? Hol helyezkedik el az alkotás Del Toro filmográfiájában? Megérdemelte-e a több mint egy tucat Oscar jelölését? Rejlik-e egyáltalán bármi a mélyében, vagy olyan sekélyes, mint amit az előzetese sejtet? Legújabb podcastünkben ezekről beszélget Becságh “Ape Sapien” Dániel, Muchichka “Aquaman” László és Pongrácz “Vizes nyolcas” Máté.

A Roboraptor Podcasttal hetente jelentkezünk, hogy szétcincáljuk azokat a filmeket, amelyekre már egy sima kritika nem lenne elég.

A műsort meghallgathatjátok Mixcloud és YouTube-lejátszási listáinkon a többivel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!

Podcastet hallgatni vezetés vagy főzés közben szexi!

Szerző

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image